Home  |  Katten  |  Het ras  |  In het hart  |  Foto's  |  Shows  |  Links  |  Gastenboek

Katten

Kater


Kittens


Ch. Brentelmara's Ilo Ihana

BAL b, kater

Ilo is een chocolate point Balinees. Hij is de grootste knuffel kater die ik ooit heb gekend. Alle mensen vindt hij leuk, en hij vindt niks erg. Als mensen hier komen, hangt hij meteen bij ze om de benen. Knuffeltjes is hij dol op.

Omdat hij eigenlijk helemaal 'mislukt' is (we gingen voor een dametje en een Mandarin), heeft hij een nieuwe bijnaam gekregen: Grapjuh. Het is natuurlijk ook één grote grap, dat mannetje!

Meer informatie

16 februari 2013 is het eerste nestje, bestaande uit zes kittens, van de cattery geboren! De trotse ouders zijn Ch. Brentelmara's Ilo Ihana en Ch. Dobelhof's Floriel.

Dit is het eerste nestje van cattery Patser!

Meer informatie
(kittenbeleid
)

PoezenCh. Dobelhof's Floriel

OLH b, poes

Floor is mijn mooie dametje. Ze is een chocolate Mandarin. Ze is een heerlijke kletskous en reageert met een lief miauwtje als je 'Lili' roept.

Floor is het eerste meisje van de cattery die kittens mag krijgen.

Meer informatieMalfalathiel's Principessa

OLH as 24, poes

De minimuis woont bij ons sinds november 2012. Ze is een heel vrolijk katje.

Het prinsesje is ons tweede poesje. Zij mag kittens krijgen als ze oud genoeg is.

Meer informatieCastraten


Pr. Mundilfari's Lahja

OLH c 23, poes

Ik vond haar! Mijn droomkatje. Ik zag haar foto en wist dat zij gewoon bij ons moest komen wonen.

Met Lahja is de liefde voor de Mandarin (en Balinees) begonnen. Door haar ben ik het Oosterse ras gaan waarderen en er enorm van gaan houden.

Meer informatie

Pr. Quasana's Strawberry Swing

OLH a, poes

Beeb is echt een heerlijk knuffeltje! Je kunt je 's ochtends nog niet omdraaien om mevrouw staat al op bed om geaaid te worden. Ze merkt het kleinste beweginkje of geluidje als je wakker wordt.

Ook overdag wil ze altijd graag knuffelen. Je hoeft haar maar aan te kijken en te roepen en ze komt. Dat is zo gezellig.

Meer informatie


Almudena de Castillo del Gato

BEN n 22, poes

Almudena is mijn allereerste raskat. Ze is (zoals dat hoort) een heerlijk eigenwijs bengaaltje. Alles moet zoals zij het wil en niet anders.

Ze is een aanwezig katje en heeft mij steeds meer leren vertrouwen na een wat minder goede socialisatie in haar eerste weken.

Meer informatieSienna Sievä van Bakeneko

BEN 24 33, poes

Sientje is mijn tweede bengaal, een seal lynx spotted met mooie blauwe ogen.

Sientje kan heel erg goed zeuren. Dit is echt typisch Sientje. Het lijkt wel alsof ze nooit genoeg heeft van alles onderzoeken. Je kan niks laten liggen, of Sientje zit eraan.

Meer informatie