Home  |  Katten  |  Het ras  |  In het hart  |  Foto's  |  Shows  |  Links  |  Gastenboek

Kittens

Actuele nesten

Planning


16 februari 2013 zijn er zes kittens geboren! De trotse ouders zijn Ch. Brentelmara's Ilo Ihana en Ch. Dobelhof's Floriel.

  Brentelmara's Ilo Ihana             Dobelhof's Floriel

Stamboom van de kittens: pawpeds

Kleuren: 2 chocolate Mandarins en 1 lilac Mandarin, 3 Balinezen.

(meer informatie)

Geen plannen voorlopig.

Vorige nesten

Kittenbeleid

Het eerste nestje van de cattery is het huidige nestje!

Bent u geinteresseerd in een kitten van cattery Patser? Neem dan contact met ons op. Graag willen wij een aantal dingen van eventuele toekomstige eigenaren weten. Het zou fijn zijn als u het volgende vermeld in uw mail:

* Uw voor- en achternaam
* Uw thuissituatie (heeft u al andere dieren, werkuren etc.)
* Waarom bent u geinteresseerd in een kitten? Wilt u een kitten voor de fok/show of huisdier? Heeft u een voorkeur voor het geslacht en kleur?
* Waarom kiest u voor een Oosterling en heeft u ervaring met het ras?

Wat u kunt verwachten van een kitten:
Al onze kittens zijn minimaal 13 weken oud als ze naar hun nieuwe huis gaan. Wij verwachten dat u uw nieuwe aanwinst niet los naar buiten laat. Er zijn goede mogelijkheden om uw dier toch buiten te laten zonder de gevaren. Denkt u bijvoorbeeld aan het afzetten van uw balkon of een ren in de tuin. Kittens worden alleen geplaatst als er een vriendje aanwezig is. Oosterlingen kunnen absoluut niet alleen zijn, dus mocht u op zoek zijn naar 1 kitten, dan is een Oosterling niet de geschikte kat voor u.

De kittens krijgen alle inentingen, worden ontwormd en ontvlooid en krijgen een stamboom (Neocat) en paspoort mee als ze verhuizen. Ook worden ze gechipt. De ouders zijn getest op FIV, FeLV en PRA.