Home  |  Katten  |  Het ras  |  In het hart  |  Foto's  |  Shows  |  Links  |  Gastenboek

Links

Fotografie

Foto'Z

Foto'Z is het adres voor professionele foto's van uw geliefde huisdier, en meer! Kleine huisdieren zijn welkom in de studio. Is uw dier niet gewend om te reizen of niet op zijn gemak in een andere omgeving? Dan kom ik naar u toe! Ook is het mogelijk om uw dier buiten te fotograferen, gewoon zoals het dier is. Als u een mooie omgeving kent waar uw dier op de foto kan, kom ik daar naartoe.

Foto'Z is ook te volgen via facebook en blogger.

Foto'Z staat sinds 1 december 2011 officieel ingeschreven bij de Kvk(54050979).Cattery's

Mundilfari

Fokker van Lahja
Mandarin, Balinees

Onze cattery dankt haar naam aan de Noorse mythologie. Mundilfari was getrouwd met Glaur en hun kinderen waren zo mooi dat ze hun zoon Mani (maan) en hun dochter Sol (zon) noemden.

Onze liefde voor de Oosterling begon met onze Ki-Lin. Ki-Lin is een Mandarin. Zij is inmiddels overleden maar onze liefde voor dit ras is gebleven.


Quasana

Fokker van Beeb
Mandarin, Balinees, Oosters korthaar, Siamees

After many years having cats I started my cattery when I found Gentle (Spellbound Gentle Treasha). Having a cattery is a hobby!! I want to keep it like that, and nothing more!.

The Cattery is CFA and NVvK registrated


Brentelmara

Fokker van Ilo
Mandarin, Balinees, Oosters korthaar, Siamees

Wegens tijdgebrek heb ik besloten geen nestjes meer te fokken. Inmiddels (2013) is Liling ook gesteriliseerd en mogen ze met z'n drietjes lekker genieten van het leven.


Dobelhof

Fokker van Floriel
Mandarin, Balinees, Oosters korthaar, Siamees

Ich besitze Katzen seit ich als kleines Mädchen selbstständig meinen Wunsch nach einer Katze in die Tat umsetzen konnte.

Nun möchten wir unter den Zwingernamen Dobelhof orientalische Katzen züchten und zwar in verschiedenen Varianten: Lang- und Kurzhaar. Meine Lieblingsfarbe sind die Brauntöne, vom kräftigen havana bis zum zarten fawn.


Malfalathiel's

Fokker van Principessa
Mandarin, Balinees, Thai

Wir züchten zwei wunderbare und exklusive Rassen in unserem Haus. Einerseits die traditionellen Siamesen (auch Thai genannt) die im Typ eher gemässigter ist, als der moderne Siam. Andererseits die Mandarin (auch orientalisch Langhaar oder Javanese genannt).

Farblich finden Sie bei uns alle Varianten der Siam, also blue, chocolate, lilac und seal und bei den Orientalen sind wir vor allem Richtung silber orientiert. Wobei wir auch da gerne andere Farben einfliessen lassen, damit das ganze 'spannend' bleibt.Mandarin, Balinees, Oosters korthaar, Siamees

Valet av ras var inget svårt val för mig, jag har sedan jag såg en oriental för första gången alltid velat ha en oriental.

Efter nästan tio års väntan var det hur spännande som helst när jag och min sambo åkte iväg och skulle hämta Ingemund som är min första oriental. De orientaliska katterna passar mig perfekt, sociala katter som alltid vill vara med när det händer någonting.


Kaminkatzen

Mandarin, Balinees, Oosters korthaar, Siamees

Warum unsere kleine Katzenzucht von Orientalen in Kurz- und Langhaar ausgerechnet "Kaminkatzen" heißt?

Sobald bei uns im Wohnzimmer der Kamin brennt, liegen sie davor. Nebeneinander, übereinander, ausgestreckt, eingerollt - egal wie! Hauptsache der Hintern wird heiß.


Belle Fae

Heilige Birmaan

Cattery Belle Fae is een kleinschalige cattery in het prachtige Drenthe. Wij fokken af en toe een nestje met onze Birmaantjes, maar in eerste plaats zijn zij onze knuffeltjes.


Koordes

Siberische kat, Maine Coon

Wij zijn een Cattery in het oosten van Nederland in het mooie achterhoekse landschap.

De naam Koordes stamt af van onze monumentale boerderij “Groot Koordes” uit de 18e eeuw. Medio 2007 zijn we begonnen met het fokken van Siberische katten. In 2011 hebben wij besloten om er een ras bij te gaan fokken onze keus viel op de Maine coon, een prachtig elegant en bijzonder lief ras.Overige

Neocat

Onze vereniging draagt de naam Sociëteit van Kattenliefhebbers Neocat en is opgericht op 30 juni 1968. De Sociëteit van Kattenliefhebbers Neocat heeft ten doel het bevorderen van en wekken van belangstelling voor het op verantwoorde wijze fokken en/of houden van katten.

De Sociëteit van Kattenliefhebbers Neocat is ondertussen uitgegroeid tot de grootste kattenvereniging van Nederland met circa 1600 leden.


Sok van Neocat

De Siamezen en Oosters Korthaarclub van Neocat, SOK, is een rasclub binnen Neocat en bestemd voor alle liefhebbers van en bezitters van Siamezen, Oosters Kortharen, Mandarins, Balinezen en Thai's.

De SOK is opgericht in 1981 en bestaat nu dus al meer dan 30 jaar.


De Kooikershof

Wij zijn een gezelschapsdieren- praktijk voor honden, katten, konijnen, cavia’s en andere kleine knaagdieren.

Ons team bestaat uit zes personen met veel ervaring: twee dierenartsen en vier assistentes.

U vindt ons vlakbij het Waterschap, zichtbaar vanaf de ring rond Almelo, bij de Woonboulevard.


Petplan

Petplan is volledig gespecialiseerd in het bieden van de beste dierverzekering. Zo kunt u bij ons uw hond, kat, konijn of papegaai(achtige) verzekeren.


Kitten te koop

Kitten Te Koop wordt dagelijks voorzien van nieuwe informatie, links en advertenties.

U bent op zoek naar een raskitten? U vindt op Kitten Te Koop diverse advertenties waarin door catteries kittens aangeboden worden.

U wilt uw raskittens te koop aanbieden of u zoekt een nieuw thuis voor uw raskat? Plaats dan hier uw advertentie.

De eerste website met links naar meer dan 4400 catteries niet alleen gesorteerd op ras maar ook met vermelding van de woonplaats!


Rattenpootjes

Rattenpootjes is opgericht vanuit een liefde en passie voor ratten die ik graag wil delen en waarmee ik ook graag mensen en ratten verder wil helpen.

Rattenpootjes bestaat o.a. uit een kleinschalige opvang, vakantieopvang en het geven van knuffeltherapie aan ratten die wat hulp nodig hebben om zich prettig te kunnen voelen bij mensen en eventueel bij soortgenoten wanneer ook dat problemen geeft.


CaniSense

CaniSense biedt cursussen die gebaseerd zijn op het kijken vanuit de hond en de manier waarop honden leren. Het doel van de cursussen is het opbouwen en behouden van wederzijds respect en vertrouwen tussen hond en mens. De oefeningen die gedaan worden om dit te bereiken zijn hiervoor een middel en geen doel op zich. We gaan er vanuit dat de mens net zoveel te leren en ontdekken heeft als de hond. Voor een goede samenwerking is van beide namelijk evenveel inzet nodig. Daarom zijn de cursussen gericht op het gevoel (sense) tussen mens en hond.

Samen leren voor hond en mens: De basis voor een fijne relatie!


Marieta Landkroon Photography

With my photography I aim to look for boundaries between fantasy, desire, reality, and truth. For me these words will stay lies that also cannot be expressed in images. With my photography I would like to present a temporary reality with an own interpretation.